Οδηγός κουζίνας (add-on)

Τί είναι;

Ο Οδηγός Κουζίνας (Ο.Κ.) είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή της Infowood Technologies η οποία ενσωματώνεται στην ιστοσελίδας σας. Η εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση της εφαρμογής αφορά αποκλειστικά την Infowood.

Περιγραφή

Περιγραφή

Τί κάνει;

Ο Ο.Κ. (Οδηγός Κουζίνας) προσφέρει τη δυνατότητα στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, ο οποίος ενδιαφέρεται για αγορά κουζίνας, να περιγράψει τον χώρο του με τρόπο εύκολο και κατανοητό για τον ίδιο αλλά και για σας. Στο τέλος της διαδικασίας δημιουργείται και σας αποστέλλεται ένα e-mail με όλη την απαραίτητη πληροφορία προκειμένου να προχωρήσετε σε μελέτη – προσφορά.

Δείτε τον Οδηγό Κουζίνας κάνοντας κλικ εδώ

 

Τί προσφέρει;

Θα μπορούσατε να παρομοιάσετε τον Ο.Κ. με έναν αυτόματο πωλητή ο οποίος υποδέχεται τον πελάτη σας 24 ώρες το 24ωρο, στην συνέχεια κάνοντάς του τις κατάλληλες ερωτήσεις του δίνει τη δυνατότητα να πει αυτό που θέλει και σε σας την δυνατότητα να καταλάβετε το profil του αλλά και την σοβαρότητα και το μέγεθος της δουλειάς και όλα αυτά με μηδενικό κόστος σε χρήμα και χρόνο.

 

Τί κοστίζει;

Πάγια έξοδα εγκατάστασης

Ο Ο.Κ. διατίθεται σε δύο εκδόσεις:
α) ετήσια συνδρομή
β) αγορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ο Ο.Κ. είναι απαραίτητος όχι μόνο στον επαγγελματία που δεν διαθέτει εκθεσιακό χώρο ή ακόμα και εργαστήριο και θα βασιστεί στην ιστοσελίδα του για μία αξιοπρεπή παρουσία, αλλά και στον καθένα που θα ήθελε μια ευκαιρία με υποψήφιους πελάτες, αδύνατη υπό άλλες συνθήκες.