Blog

HomeΕιδήσειςΣυνεργασία Infowood Technologies & ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.

Συνεργασία Infowood Technologies & ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.

Η Infowood Technologies καλωσορίζει στο δυναμικό των συνεργατών της την εταιρεία Ελευθερίου Α.Ε.. Η εταιρεία Ελευθερίου Α.Ε. είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας εξαρτημάτων επίπλων και αξεσουάρ παρουσιάζοντας υψηλούς δείκτες ανάπτυξης.

Το 1992 Ιδρύεται η εταιρεία Ελευθερίου Βασιλική στα Διαβατά Θεσσαλονίκης επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 13, πουλώντας βερνίκια και διάφορα υλικά επιπλοποιίας, από ένα μικρό συνοικιακό μαγαζί, σιγά σιγά εξελίσσεται σε ένα προμηθευτή πολλών εργοστασίων παραγωγής επίπλου της Θεσσαλονίκης.

Το 2004 η εταιρεία μετατρέπεται από ατομική σε Α.Ε. με πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Ελευθερίου Ελευθέριο και μπαίνει πιο δυναμικά στις εισαγωγές και στο εμπόριο των υλικών επιπλοποιίας, διευρύνοντας το πελατολόγιο της πανελλαδικά και τις συνεργασίες της με Ευρωπαϊκά εργοστάσια παραγωγής υλικών επιπλοποιίας. Το 2006 μετακομίζει στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1.500m2, στο 2Ο χλμ. Συμμαχικής Οδού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Το 2008 η εταιρεία στα πλαίσια της ανάπτυξης της επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της κατά άλλα 1.500m2 και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της εμπορίας πορτών αλουμινίου επίπλου καθώς και συρόμενης ντουλάπας με κρύσταλλα βαμμένα και ψηφιακής εκτύπωσης με μία μεγάλη γκάμα προφίλ αλουμινίου και τζαμιών, με το λογότυπο Alustyl. Τα προφίλ αλουμινίου που εμπορεύεται προέρχονται από τις πλέον γνωστές Ευρωπαϊκές εταιρίες παραγωγής προφίλ αλουμινίου, γνωστές για την ποιότητα τους.

Το 2010 η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα οικονομική σειρά προϊόντων easy life, προσφέροντας χωρίς συμβιβασμούς υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια «εύκολη ζωή».

Η εταιρεία Ελευθερίου Α.Ε. αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρίες (Οδηγός ICAP 2011 & 2012 “200 Strongest Companies in Greece”) παρουσιάζοντας υψηλούς δείκτες ανάπτυξης.

Από το 2015 αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση του οίκου Gizir με την διάθεση στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά των γυαλιστερών πάνελ της εταιρείας. Από τις αρχές του 2016 η εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία Ακρίτας διαθέτοντας σε στοκ τις μελαμίνες και τους πάγκους της.

Για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της προέβη σε νέα επένδυση με την επέκταση του κτιρίου στη Συμμαχική οδό κατά 1000m2 και την ενοικίαση μίας νέας αποθήκης 3.500m2 για την αποθήκευση των πάνελ, των πάγκων και των μελαμινών.

Επίσης επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό για την κοπή συγκόλληση και το πολυτρυπάνισμα των μελαμινών για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατασκευαστών πελατών της. Από το β’ εξάμηνο του 2017 ξεκινάει δυναμικά την συνεργασία και αντιπροσώπευση της Ιταλικής εταιρείας μελαμινών SAIB και της exclusive σειράς diplos. Από 1/1/2019 αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση για Ελλάδα και Κύπρο της Γερμανικής εταιρείας Kesseboehmer, της μεγαλύτερης εταιρείας στην Ευρώπη παραγωγό αξεσουάρ κουζίνας.

Το 2019 Επενδύει εκ νέου επεκτείνοντας τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της κατά 4.500m2 με ένα κτίριο στολίδι επι της Συμμαχική Οδού μόλις 300 μέτρα από το παλιό, με παράλληλη εγκατάσταση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας (CNC 5αξόνων με συγκόλληση, CNC Nesting κλπ) για την εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της.

Πλέον η εταιρεία λειτουργεί σε στεγασμένο χώρο 12.000m2 με αυξημένες δυνατότητες παραγωγής και αποθήκευσης προϊόντων.

Στόχος της Ελευθερίου Α.Ε. παραμένει πάντα η άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, μέσα από την προμήθεια πρωτοποριακών προϊόντων με πολύ υψηλή ποιότητα, στην σωστή τιμή που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, οικιακών και επαγγελματικών.

Η στελέχωση της εταιρείας από εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών αποτελεί την αρχή μιας επιτυχημένης προβολής των προϊόντων της εταιρείας Ελευθερίου Α.Ε. στην εφαρμογή 1992. Η πολύχρονη παρουσία της Infowood Technologies στον κλάδο της πληροφορικής συμβάλλει σημαντικά στην ηλεκτρονική προβολή των προϊόντων της εταιρείας Ελευθερίου Α.Ε. με στοχευμένο τρόπο συμβαδίζοντας πάντα με τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.

Η διάθεση του ηλεκτρονικού καταλόγου της εταιρείας Ελευθερίου Α.Ε. στους πελάτες της Infowood Technologies για την εφαρμογή 1992 πραγματοποιείται από 15/09/2021 στην τελευταία έκδοση της, μέσω internet και με μηδενικό κόστος, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κατακτά το υψηλότερο ποσοστό της ελληνικής αγοράς στον δείκτη ωφέλειας/κόστους.

Η Infowood Technologies ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της αγοράς προωθεί τις αρτιότερες λύσεις για κάθε επιχείρηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, κρατώντας πάντα σε ύψιστο βαθμό το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Sorry, the comment form is closed at this time.